TELEFON 0744 669 257
ORAR Luni - Vineri: 09 - 17

Cum sa inveti eficient daca doresti sa iei sala din prima?

13 ianuarie 2019 / 68 Comments / Blog
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Sfaturi utile de la scoala de soferi SCOALA PROFI

Daca pentru unii examenul practic este floare la ureche si cel teoretic constituie o problema majora atunci in mod clar trebuie sa va informati si sa va constituiti un plan de studiu eficient. Cu siguranta auziti peste tot sfaturi cum ca este bine sa faceti cat mai multe chestionare auto si asa si este dar degeaba lucrati atata daca nu urmati niste pasi foarte bine planuiti si nu aveti puse in ordine ce sa studiati mai intai.

Despre traseu nu este mare lucru de spus intrucat dupa cum bine stiti, cu cat faceti mai multe ore de conducere cu atat este mai bine pentru acumularea experientei. In acest caz ori stii sa conduci o masina ori nu. Dar in ceea ce priveste pregatirea pentru examenul teoretic lucrurile stau cu totul altfel.

In experienta noastra cu cursantii, am ajuns la concluzia ca majoritatea nu stiu sa invete. Asadar iata cativa pasi esentiali pe care sa ii urmati atunci cand incepeti sa va pregatiti pentru examen:

Cititi legislatia

In primul rand, inainte de a va apuca sa faceti chestionare auto trebuie sa cititi legislatia pentru ca inainte de a incepe orele de conducere trebuie sa aveti cateva cunostinte elementare. Apoi, intrebarile din chestionare auto sunt compuse din aspecte pe care le gasiti numai in legislatie asadar, acesta este punctul de plecare.

Faceti chestionare auto si acasa dar si la scoala de soferi

La scoala de soferi puteti sa faceti chestionare auto si sa va pregatiti corespunzator. Tot aici veti putea sa intelegeti mult mai bine raspunsurile la intrebari si sa intrebati specialistii. Faceti chestionare auto alaturi de cine va poate explica de ce un anumit raspuns este corect sau cum trebuie sa tratati anumite intrebari.

Nu ingrasati porcul in ajun

Cu siguranta fiecare dintre noi are o viata personala si un servici care nu trebuie ignorate dar o data ce v-ati inscris la scoala de soferi trebuie sa tratati totul cu seriozitate si sa va pregatiti temeinic. Este total gresit ca pe ultima suta de metri sa va apucati sa faceti chestionare auto intrucat dupa cum spune o vorba ,,graba strica treaba”. In acest fel nu veti reusi sa retineti mare lucru iar in ziua examenului o sa va confruntati si cu oboseala nu numai cu stres.

Nu va impuneti un program de 8 ore in care sa faceti numai chestionare auto

Nu este un job in care sunteti platit sa faceti numai chestionare auto timp de 8 ore. Veti gresi si veti ajunge la concluzia ca era mai bine daca citeati direct raspunsurile. Din punctul nostru de vedere este bine sa acordati atentie fiecarui chestionar in parte, invatati logic si cu cap. Dupa numai o singura ora intervine plictiseala si oboseala iar curand o sa va pierdeti rabdarea sa bifati atatea raspunsuri.

Cel mai important este sa va notati tot ceea ce nu intelegeti si sa intrebati instructorul si sa evitati sa faceti chestionare auto atunci cand sunteti mult prea obositi. Daca aveti un job solicitant este mai bine sa va treziti cu o ora mai devreme si sa faceti cateva chestionare decat sa va petreceti seara ore bune pentru a invata. Pentru mai multe sfaturi utile va asteptam pe site-ul nostru www.scoalaprofi.ro.

Leave your comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEED A HAND TO FIND YOUR CAR?

Inscrie-te acum